Elizabeth Reaser

6. ledna 2009 v 17:23 | Rose |  Elizabeth/Esme
Věk: 33
Datum narození: 15. 06. 1975
Místo narození: Bloomfield, Michigan, USA
Znamení: Blíženci
Filmografie
2008 -Stmívání (Twilight)
Esme Cullen
2006 -Code Zero Alice Alden, MD
2005 -Chirurgové (TV) (Grey's Anatomy)
Jane Doe
2005 -Hranice života (Stay)
Athena
2005 -Základ rodiny (The Family Stone)
Susannah Stone Trousdale
2002 -The Insider Serena Whitfield


Elizabeth Ann Reaser je americká herečka. V roce 2005 natočila dva celovečerní filmy: Stay a The family Stone, ve kterých se proslavila. Roku 2006 si zahrála v seriálu Saved a hostovala také ve známém seriálu Chirurgové (Grey´s anatomy), jako žena bez tváře. V nynější době hraje hlavní roli v seriálu The Ex-list jako Bella Bloom. Elizabeth si zahrála i v úspěšném filmu Stmívání, který byl natočen podle knižní předlohy autorky Stephenie Meyer, hraje postavu Esme Cullen.


Reaserová se narodila v Bloomfield, Michiganu, na předměstí Detroitu. Je dcerou Karen Davidsonové a Johna Reasra. Je absolventkou na Juilliard School, rovněž tak na Birmingham Seaholm High Scool a Avondale High School.

Byla objevena v Londýně, kde se připravovala na svou roli ve filmu Saved. V říjnu roku 2004 ji magazín Interview nominoval mezi "14 nově vznikajících tvůrčích žen". Získala cenu "Poroty" v Newport Beach Film Festival v roce 2006 za její práci ve filmu Sweet Land a v roce 2007 byla nominována ma cenu Nezávislého ducha jako "Best female lead". Reaserová také získala cenu Emmy Primetime za vynikající výkon hostujícího herce v seriálu Chirurgové za těhotnou ženu, která trpí amnézií.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama