Kristen Stewart

6. ledna 2009 v 7:30 | Rose |  Bella/Kristen
Věk: 18
Datum narození: 9. 04. 1990
Místo narození: Colorado, USA
Znamení: Beran

Filmografie
Jako herečka

2010 -Nový Měsíc (New Moon) role: Bella Swan
2009 -Adventureland
2009 -Welcome to the Rileys
2008 -Jumper
Sophie
2008 -Stmívání (Twilight)
Isabella Swan
2008 -What Just Happened? Zoe
2008 -Yellow Handkerchief Martine
2007 -Cutlass
Young Robin
2007 -Na území žen (In the Land of Women)
Lucy Hardwicke
2007 -Útěk do divočiny (Into the Wild)
Tracy Tatro
2007 -Prokletí domu slunečnic (Messengers, The)
Jess
2007 -The Cake Eaters Georgia
2005 -Fierce People Maya
2005 -Zathura: Vesmírné dobrodružství (Zathura: A Space Adventure)
Lisa
2004 -Chyťte tu holku (Catch That Kid) Maddy
2004 -Mluv (Speak)
Melinda Sordino
2004 -Undertow
Lila
2003 -Cold Creek Manor Kristen Tilson
2002 -Úkryt (Panic Room)
Sarah Altman
2001 -Životní jistoty (The Safety of Objects)
Sam Jennings



Jako skladatelka

2007 -Útěk do divočiny (Into the Wild)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 berra berra | Web | 18. ledna 2009 v 19:28 | Reagovat

v ten samej den se narodila i moje ségra akorát o 3 roky později :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama